Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Keanu Reeves
Keanu Reeves
  • Gerçek İsmi:  Keanu Charles Reeves
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Beirut, Lebanon
  • Doğum Tarihi:  01.09.1964 (55 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.86 m

Keanu Charles Reeves (d. 2 Eylül 1964, Lübnan), Speed ve Matrix filmleri ile tanınan Kanadalı sinema oyuncusudur. Adının anlamı "Dağlardan esen rüzgar" dır. Annesi İngiliz, babası Amerikalıdır ancak kendisini Kanada'da büyüdüğü için Kanadalı saymaktadır. Üç ülkenin de vatandaşlığına sahiptir.
Keanu Reeves Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Always Be My Maybe 2019 Romantik Oyuncu 7,5 2
Replicas
Replikalar
2018 Bilim Kurgu Oyuncu 5,6 3
Destination Wedding
İstikamet: Düğün
2018 Romantik Oyuncu 6,0 9
Siberia
Sibirya
2018 Suç Oyuncu 4,7 9
To the Bone
Kemiklerine Kadar
2017 Komedi Oyuncu 6,8 27
John Wick: Chapter 2 2017 Aksiyon Oyuncu 7,5 242
The Bad Batch
Yemekle Oynanmaz
2016 Dram Oyuncu 5,3 8
The Whole Truth
Yüce Adalet
2016 Suç Oyuncu 6,2 14
Exposed
Dedektif Galban
2016 Dram Oyuncu 4,3 65
Knock Knock
Yanlış Kapı
2015 Gerilim Oyuncu 4,9 526
Deep Web 2015 Belgesel Oyuncu 7,0 99
John Wick 2014 Aksiyon Oyuncu 7,4 5880
47 Ronin 2013 Fantastik Oyuncu 6,3 443
Man of Tai Chi 2013 Aksiyon Oyuncu, Yönetmen 6,1 78
Street Kings
Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Oyuncu 6,8 6
The Day the Earth Stood Still
Dünyanın Durduğu Gün
2008 Bilim Kurgu Oyuncu 5,5 159
A Scanner Darkly
Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Oyuncu 7,1 0
The Lake House
Göl Evi
2006 Dram Oyuncu 6,8 202
Constantine 2005 Fantastik Oyuncu 7,0 1991
The Matrix Revolutions
Matrix Revolutions
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1204
The Matrix Reloaded
Matrix Reloaded
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 7,2 1496
Sweet November
Kasımda Aşk Başkadır
2001 Romantik Oyuncu 6,7 210
The Gift
Üçüncü Göz
2000 Suç Oyuncu 6,7 63
The Replacements
Yedek Oyuncular
2000 Spor Oyuncu 6,5 133
The Matrix
Matrix
1999 Bilim Kurgu Oyuncu 8,7 1506
The Devil's Advocate
Şeytanın Avukatı
1997 Dram Oyuncu 7,5 343
A Walk in the Clouds
Bulutların Ötesinde
1995 Romantik Oyuncu 6,7 11
Johnny Mnemonic
Beynimdeki Düşman
1995 Bilim Kurgu Oyuncu 5,6 13
Speed
Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Oyuncu 7,2 41
Dracula
Drakula
1992 Fantastik Oyuncu 7,5 66
My Own Private Idaho
Benim Güzel Idahom
1991 Dram Oyuncu 7,1 2
Point Break
Kırılma Noktası
1991 Suç Oyuncu 7,2 78
Dangerous Liaisons
Tehlikeli İlişkiler
1988 Romantik Oyuncu 7,6 4

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)