Kathryn Newton
Kathryn Newton
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Kaliforniya, ABD
  • Doğum Tarihi:  08.02.1997 (22 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.65

Kathryn Newton Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Pokemon Detective Pikachu
Pokemon Dedektif Pikachu
2019 Macera Oyuncu 6,9 42
Ben Is Back
Eve Dönüş
2018 Dram Oyuncu 6,7 4
Blockers 2018 Komedi Oyuncu 6,2 9
Lady Bird
Uğur Böceği
2017 Dram Oyuncu 7,4 16
Paranormal Activity 4 2012 Korku Oyuncu 4,6 6

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)