Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Justin Theroux
Justin Theroux
  • Gerçek İsmi:  Justin Paul Theroux
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Washington, District of Columbia, ABD
  • Doğum Tarihi:  09.08.1971 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.78 m

Justin Theroux Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
On the Basis of Sex
Eşitlik Savaşçısı
2018 Biyografi Oyuncu 6,8 2
Bumblebee 2018 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 75
The Spy Who Dumped Me
Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Oyuncu 6,4 49
Mute
Sessiz Kahraman
2018 Gizem Oyuncu 5,4 3
The Girl on the Train
Trendeki Kız
2016 Gizem Oyuncu 6,5 272
Wanderlust
Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Oyuncu 5,6 15
Duplex
Çatı Katı
2003 Komedi Oyuncu 5,9 17
Mulholland Dr.
Mulholland Çıkmazı
2001 Gerilim Oyuncu 8,0 90
American Psycho
Amerikan Sapığı
2000 Suç Oyuncu 7,6 174

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)