Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Julie Andrews
Julie Andrews
  • Gerçek İsmi:  Julia Elizabeth Wells
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Walton-on-Thames, Surrey, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  01.10.1935 (84 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.73 m

Dame Julie Andrews DBE, asıl adı Julia Elizabeth Wells , (d. 1 Ekim1935 Walton-on-Thames, Surrey) bir Britanyalı şarkıcı, film ve sahne oyuncusu ve yazardır.

Julie Andrews Mary Poppins (film), Neşeli Günler (film, 1965) ve Victor Victoria filmlerindeki rolleri ile büyük isim yapmıştır. 31 Aralık 1999'da Britanya Kralaiçesi II. Elizabeth tarafından "Dame" şerefi ile ödünlendirilmiştir. Kariyeri ile ilişkili ödülleri arasında 1 tane En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülü (ve 2 tane Ödül Adaylığı); 3 tane Sinema Dalında En İyi Aktör Altın_Küre Ödülü - Müzikal veya Komedi (ve 2 tane özel Henrietta Ödülü ile 6 tane Ödül Adaylığı), 1 tane BAFTA En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Adaylığı; 1 tane Emmy Ödülü (ve 3 defa Ödül Adaylığı); 3 tane Grammy Ödülü (ve 1 defa Ödül Adaylığı); 3 Tony Ödülü Adaylığı bulunmaktadır.
Julie Andrews Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Aquaman 2018 Fantastik Oyuncu 7,4 144
Despicable Me
Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Oyuncu 7,7 139
Shrek Forever After
Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Oyuncu 6,3 133
Shrek the Third
Şrek 3
2007 Animasyon Oyuncu 6,1 179
Shrek 2
Şrek 2
2004 Animasyon Oyuncu 7,2 170
Torn Curtain
Esrar Perdesi
1966 Gerilim Oyuncu 6,7 2
The Sound of Music
Neşeli Günler
1965 Aile Oyuncu 8,0 3

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)