Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Julia Ormond
Julia Ormond
  • Gerçek İsmi:  Julia Karin Ormond
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Epsom, Surrey, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  04.01.1965 (54 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.71 m

Julia Karin Ormond (d. 4 Ocak 1965), İngiliz aktris. Epsom, Surrey, İngiltere'de doğmuştur.
Başlıca filmleri İlk Şövalye, Legends of the Fall (İhtiras Rüzgarları) ve Sydney Pollack'ın yönettiği Sabrina'dır.
En son 2009 yılı Oscar ödüllerinde 13 dalda Oscar'a aday gösterilen Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi adlı filmde rol almıştır.
Julia Ormond Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ladies in Black
Siyah Giyen Kadınlar
2018 Komedi Oyuncu 6,7 5
Chained
Zincirlenmiş
2012 Gerilim Oyuncu 6,4 10
The Music Never Stopped
Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Oyuncu 7,6 11
My Week with Marilyn
Marilyn ile Bir Hafta
2011 Dram Oyuncu 7,0 2
Kit Kittredge: An American Girl
Kit Kittredge: Amerikalı Bir Kız
2008 Aile Oyuncu 6,6 5
Che: Part One
Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Oyuncu 7,2 156
The Curious Case of Benjamin Button
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7,8 1372
Legends of the Fall
İhtiras Rüzgarları
1994 Savaş Oyuncu 7,5 137

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)