Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Jonah Hill
Jonah Hill
  • Gerçek İsmi:  Jonah Hill Feldstein
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.12.1983 (36 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.70 m

Jonah Hill Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Beach Bum 2019 Komedi Oyuncu 5,8 1
How to Train Your Dragon: The Hidden World
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya
2019 Aksiyon Oyuncu 7,8 42
Mid90s
90'lı Yıllar
2018 Komedi Yönetmen 7,5 10
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 Biyografi Oyuncu 6,9 3
True Story
Gerçek Hikaye
2015 Gizem Oyuncu 6,3 41
22 Jump Street
Liseli Polisler 2
2014 Komedi Oyuncu 7,0 636
How to Train Your Dragon 2
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Oyuncu 7,8 1619
The Lego Movie
Lego Filmi
2014 Animasyon Oyuncu 7,8 459
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 95
This Is the End
Buraya Kadar
2013 Komedi Oyuncu 6,6 286
The Watch
Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Oyuncu 5,7 109
21 Jump Street
Liseli Polisler
2012 Komedi Oyuncu 7,2 391
Moneyball
Kazanma Sanatı
2011 Spor Oyuncu 7,6 368
The Sitter
Bakıcı
2011 Komedi Oyuncu 5,7 149
How to Train Your Dragon
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Oyuncu 8,1 876
The Invention of Lying
Yalanın İcadı
2009 Komedi Oyuncu 6,4 35
Knocked Up
Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 7,0 100
Superbad
Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7,6 296
10 Items or Less
Ekspres Kasa
2006 Dram Oyuncu 6,6 18
Accepted
Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Oyuncu 6,5 170

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)