Jon Bernthal
Jon Bernthal
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Washington, District of Columbia, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.09.1977 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.79 m

Jon Bernthal Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Widows
Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 7,2 14
Pilgrimage 2017 Dram Oyuncu 5,8 1
Sweet Virginia
Tatlı Virginia
2017 Gerilim Oyuncu 6,2 3
Baby Driver
Tam Gaz
2017 Aksiyon Oyuncu 7,6 165
Shot Caller
Cellat
2017 Suç Oyuncu 7,3 104
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,3 617
Sicario 2015 Aksiyon Oyuncu 7,6 538
Me and Earl and the Dying Girl
Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Dram Oyuncu 7,8 232
Fury 2014 Savaş Oyuncu 7,6 3584
Grudge Match
Hesaplaşma Zamanı
2013 Spor Oyuncu 6,4 99
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 103
Snitch
Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 107
The Ghost Writer
Hayalet Yazar
2010 Gizem Oyuncu 7,2 58

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)