Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
John Lynch
John Lynch
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Corrinshego, Newry, Northern İrlanda, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  26.12.1961 (58 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak

John Lynch Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Paul, Apostle of Christ
Mesih'in Havarisi
2018 Tarihi Oyuncu 6,7 2
Pilgrimage 2017 Dram Oyuncu 5,8 1
Alleycats 2016 Aksiyon Oyuncu 4,8 2
Möbius
Karanlık Şerit: Möbius
2013 Gerilim Oyuncu 6,1 20
Private Peaceful
Savaşın Çocukları
2012 Dram Oyuncu 6,2 2
Black Death
Kara Ölüm
2010 Aksiyon Oyuncu 6,4 3
Sliding Doors
Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6,7 29

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)