Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
John G. Avildsen
John G. Avildsen
  • Gerçek İsmi:  John Guilbert Avildsen
  • Mesleği:  Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Oak Park, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.12.1935 (84 yıl önce)
  • Burcu:  Yay

John G. Avildsen Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Rocky V
Rocky 5
1990 Spor Yönetmen 5,2 189
The Karate Kid, Part III
Karateci Çocuk 3
1989 Aile Yönetmen 5,1 61
For Keeps? 1988 Romantik Yönetmen 5,9 0
The Karate Kid, Part II
Karateci Çocuk 2
1986 Aile Yönetmen 6,0 111
The Karate Kid
Karateci Çocuk
1984 Aile Yönetmen 7,2 67
Rocky 1976 Spor Yönetmen 8,1 323

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)