Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
John Frankenheimer
John Frankenheimer
  • Gerçek İsmi:  John Michael Frankenheimer
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.02.1930 (89 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.91 m

John Frankenheimer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ronin 1998 Aksiyon Yönetmen 7,3 53
The Island of Dr. Moreau
Dr. Moreau'nun Adası
1996 Bilim Kurgu Yönetmen 4,4 0
French Connection II
Kanunun Kuvveti II
1975 Suç Yönetmen 6,8 2
Grand Prix
Ölümle Yarışanlar
1966 Spor Yönetmen 7,2 0
The Train
Tren
1964 Savaş Yönetmen 7,9 13
Birdman of Alcatraz
Alkatraz Kuşçusu
1962 Biyografi Yönetmen 7,8 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)