Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
John Cena
John Cena
  • Gerçek İsmi:  John Felix Anthony Cena
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  West Newbury, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  23.04.1977 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.85 m

John Cena Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bumblebee 2018 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 25
Blockers 2018 Komedi Oyuncu 6,8 8
Ferdinand 2017 Animasyon Oyuncu 6,7 15
The Wall
Sniper: Duvar
2017 Savaş Oyuncu 6,2 12
Surf's Up 2: WaveMania
Neşeli Dalgalar: Dalgamanya
2017 Animasyon Oyuncu 4,7 9
Sisters
Kız Kardeşler
2015 Komedi Oyuncu 6,0 86
The Flintstones & WWE: Stone Age Smackdown 2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 74
12 Rounds
12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5,6 4
The Marine
Denizci
2006 Aksiyon Oyuncu 4,7 3

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)