Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
J.K. Simmons
J.K. Simmons
  • Gerçek İsmi:  Jonathan Kimble Simmons
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Detroit, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  09.01.1955 (64 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.83 m

J.K. Simmons Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Front Runner
Baş Aday
2018 Biyografi Oyuncu 6,4 1
The Bachelors 2017 Romantik Oyuncu 6,7 9
Father Figures
Baban Kim?
2017 Komedi Oyuncu 5,3 8
The Snowman
Kardan Adam
2017 Suç Oyuncu 5,1 11
All Nighter 2017 Komedi Oyuncu 5,7 3
Rock Dog
Süper Yetenek
2016 Animasyon Oyuncu 5,9 3
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,4 613
Kung Fu Panda 3 2016 Animasyon Oyuncu 7,1 1146
The Meddler
Karışma Anne!
2015 Dram Oyuncu 6,3 16
Terminator Genisys
Terminator: Yaradılış
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,4 686
Whiplash 2014 Dram Oyuncu 8,5 33
The Rewrite
Çapkın Profesör
2014 Romantik Oyuncu 6,2 83
Barefoot 2014 Romantik Oyuncu 6,6 105
Dark Skies
Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6,3 120
jOBS 2013 Biyografi Oyuncu 5,9 265
The Music Never Stopped
Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Oyuncu 7,6 11
Crazy on the Outside
Sil Baştan
2010 Komedi Oyuncu 5,6 8
An Invisible Sign
Aşkın Logaritması
2010 Komedi Oyuncu 5,4 10
Up in the Air
Aklı Havada
2009 Dram Oyuncu 7,4 68
Thank You for Smoking
Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Dram Oyuncu 7,6 49
The Ladykillers
Kadın Avcıları
2004 Komedi Oyuncu 6,2 44
The Mexican
Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6,1 78
The Jackal
Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu 6,4 70

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)