Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Jesse Plemons
Jesse Plemons
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Dallas, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  01.04.1988 (31 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.78 m

Jesse Plemons Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Vice 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 4
Game Night 2018 Komedi Oyuncu 7,1 67
Hostiles
Vahşiler
2017 Western Oyuncu 7,2 16
American Made
Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Oyuncu 7,2 60
The Discovery
Keşif
2017 Dram Oyuncu 6,3 14
Other People 2016 Dram Oyuncu 6,7 10
The Program
Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6,5 11
Black Mass
Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6,9 229
The Master
Usta
2012 Dram Oyuncu 7,1 17
Observe and Report
Sahte Polis
2009 Komedi Oyuncu 5,8 4
Like Mike
Mike Gibi
2002 Aile Oyuncu 5,2 115

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)