Jeremy Renner
Jeremy Renner
  • Gerçek İsmi:  Jeremy Lee Renner
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Modesto, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  07.01.1971 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.78 m

Jeremy Renner Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Wind River
Kardaki İzler
2017 Gizem Oyuncu 7,7 71
Arrival
Geliş
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,9 1251
Captain America: Civil War
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 11064
Mission: Impossible - Rogue Nation
Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7,4 831
Avengers: Age of Ultron
Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 1163
Kill the Messenger
Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 156
The Immigrant 2013 Dram Oyuncu 6,6 14
American Hustle
Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7,2 189
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Fantastik Oyuncu 6,1 438
The Bourne Legacy
Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6,7 457
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7,4 1238
The Town
Hırsızlar Şehri
2010 Suç Oyuncu 7,6 396
The Hurt Locker
Ölümcül Tuzak
2008 Savaş Oyuncu 7,6 82
28 Weeks Later
28 Hafta Sonra
2007 Korku Oyuncu 7,0 78

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)