Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Jeff Bridges
Jeff Bridges
  • Gerçek İsmi:  Jeffrey Leon Bridges
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  04.12.1949 (70 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.85 m

Jeffrey Leon Bridges (d. 4 Aralık 1949, Los Angeles, Kaliforniya) dört kez Oskar ödülüne aday gösterilmiş Amerikalı bir aktör ve müzisyendir.
Jeff Bridges Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bad Times at the El Royale
El Royale'de Zor Zamanlar
2018 Gizem Oyuncu 7,3 44
The Only Living Boy in New York 2017 Dram Oyuncu 6,3 2
Only the Brave
Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 7,7 34
Hell or High Water
İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7,6 106
The Little Prince
Küçük Prens
2015 Animasyon Oyuncu 7,7 593
Seventh Son
Yedinci Oğul
2014 Fantastik Oyuncu 5,5 570
The Giver
Seçilmiş
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,5 709
R.I.P.D.
R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Komedi Oyuncu 5,6 272
TRON: Legacy
Tron Efsanesi
2010 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 23
True Grit
İz Peşinde
2010 Western Oyuncu 7,6 71
Crazy Heart
Çılgın Kalp
2009 Müzik Oyuncu 7,3 3
Iron Man
Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu 7,9 2014
Surf's Up
Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Oyuncu 6,7 3
Seabiscuit
Zafer Yolu
2003 Spor Oyuncu 7,3 45
K-PAX 2001 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 22
The Big Lebowski
Büyük Lebowski
1998 Suç Oyuncu 8,1 91
The Mirror Has Two Faces
Aşkın İki Yüzü
1996 Romantik Oyuncu 6,5 1
Blown Away
Bomba
1994 Aksiyon Oyuncu 6,2 4
Fearless
Korkusuz
1993 Dram Oyuncu 7,1 23
Starman
Yıldız Adam
1984 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 3
Thunderbolt and Lightfoot
Yıldırım Emri
1974 Komedi Oyuncu 7,1 1

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)