Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Jason Momoa
Jason Momoa
  • Gerçek İsmi:  Joseph Jason Namakaeha Momoa
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Honolulu, Hawaii, ABD
  • Doğum Tarihi:  31.07.1979 (40 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.93 m

Jason Momoa Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Aquaman 2018 Fantastik Oyuncu 7,4 144
Braven 2018 Aksiyon Oyuncu 6,3 15
Justice League
Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Oyuncu 6,7 116
Once Upon a Time in Venice
Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Komedi Oyuncu 5,3 15
The Bad Batch
Yemekle Oynanmaz
2016 Dram Oyuncu 5,3 8
Debug
Ölümcül Sistem
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 4,3 0
Bullet to the Head
İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Oyuncu 5,7 41

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)