James Wan
James Wan
  • Mesleği:  Senarist, Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Kuching, Malaysia
  • Doğum Tarihi:  27.02.1977 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.68 m

James Wan (D:27 Şubat 1977) Çin asıllı Malezya doğumlu Avustralyalı yapımcı, senarist, ve film yönetmeni.

Adını Testere seri filmleri ile duyurmuştur. Amerikan sinemasına yeni bir soluk getiren James Wan farklı senaryo ve projeleri ile dikkat çekmiştir.
James Wan Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Aquaman 2018 Fantastik Yönetmen 7,4 169
The Conjuring 2
Korku Seansı 2
2016 Korku Yönetmen 7,4 512
Furious 7
Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Yönetmen 7,2 4688
Insidious: Chapter 2
Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Yönetmen 6,6 435
The Conjuring
Korku Seansı
2013 Korku Yönetmen 7,5 2271
Insidious
Ruhlar Bölgesi
2010 Korku Yönetmen 6,9 630
Dead Silence
Ölüm Sessizliği
2007 Gerilim Yönetmen 6,2 16
Saw
Testere
2004 Korku Yönetmen 7,6 237

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)