Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
James Garner
James Garner
  • Gerçek İsmi:  James Scott Bumgarner
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Norman, Oklahoma, ABD
  • Doğum Tarihi:  07.04.1928 (91 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.85 m

James Garner Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Ultimate Gift
Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7,4 18
The Notebook
Not Defteri
2004 Romantik Oyuncu 7,9 1939
Atlantis: The Lost Empire
Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Oyuncu 6,9 128
Maverick 1994 Western Oyuncu 7,0 27
Murphy's Romance
Kocam ve Sevgilim
1985 Romantik Oyuncu 7,0 1
Grand Prix
Ölümle Yarışanlar
1966 Spor Oyuncu 7,2 0
The Great Escape
Büyük Kaçış
1963 Dram Oyuncu 8,2 21

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)