Jack Black
Jack Black
  • Gerçek İsmi:  Thomas Jacob Black
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Hermosa Beach, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  28.08.1969 (50 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.68 m

28 Ağustos 1969 yılında Kaliforniya, Santa Monica'da dünyaya gelmiştir. Tenacious D adlı rock grubunun üyesidir. Bir çok filmde rol almıştır. King Kong, School of Rock, Nacho Libre bunlardan bazılarıdır. Komik oyunculuğu sayesinde önemli bir yere gelmiştir. Oynadığı filmlerde (özellikle School of Rock) müzikal kalitesi ile büyük bir fan kitlesi yaratmıştır.
Jack Black Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The House with a Clock in Its Walls
Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 Aile Oyuncu 6,1 6
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 Biyografi Oyuncu 6,9 1
Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Vahşi Orman
2017 Macera Oyuncu 7,0 83
The Polka King
Kral Polka
2017 Biyografi Oyuncu 5,9 2
Kung Fu Panda 3 2016 Animasyon Oyuncu 7,1 1145
Goosebumps
Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Aile Oyuncu 6,3 274
D-Train 2015 Komedi Oyuncu 5,0 18
Kung Fu Panda 2 2011 Animasyon Oyuncu 7,2 162
The Muppets
Muppetlar
2011 Aile Oyuncu 7,1 98
Bernie
Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Oyuncu 6,8 20
The Big Year 2011 Komedi Oyuncu 6,2 25
Gulliver's Travels
Guliver'in Gezileri
2010 Macera Oyuncu 4,9 114
Year One
Fi Tarihi
2009 Komedi Oyuncu 4,9 13
Kung Fu Panda 2008 Animasyon Oyuncu 7,6 205
Tropic Thunder
Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Komedi Oyuncu 7,0 47
Margot at the Wedding
Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Dram Oyuncu 6,1 5
Nacho Libre
Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 Komedi Oyuncu 5,7 4
The Holiday
Tatil
2006 Romantik Oyuncu 6,9 8
King Kong 2005 Aksiyon Oyuncu 7,2 552
Shark Tale
Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Oyuncu 6,0 3
The School of Rock
Hababam Rock
2003 Komedi Oyuncu 7,1 239
Ice Age
Buz Devri
2002 Animasyon Oyuncu 7,5 61
Shallow Hal
Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5,9 55
The Cable Guy
Baş Belası
1996 Komedi Oyuncu 6,1 105

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)