Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Israel Broussard
Israel Broussard
  • Gerçek İsmi:  Isaiah Israel Broussard
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Gulfport, Mississippi, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.08.1994 (25 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.71 m

Israel Broussard Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Happy Death Day 2U
Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2019 Gerilim Oyuncu 6,4 55
To All the Boys I've Loved Before
Sevdiğim Tüm Erkeklere
2018 Romantik Oyuncu 7,7 39
Extinction
Tükeniş
2018 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 25
Say You Will 2017 Dram Oyuncu 6,9 1
Happy Death Day
Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Gerilim Oyuncu 6,5 99
Good Kids 2016 Komedi Oyuncu 6,1 13
The Bling Ring
Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Oyuncu 5,6 111

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)