Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Hugo Silva
Hugo Silva
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Madrid, Madrid, İspanya
  • Doğum Tarihi:  09.05.1977 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.79 m

Hugo Silva Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Despido procedente
Kovulma Sebebi
2017 Komedi Oyuncu 4,9 0
Tenemos que hablar 2016 Komedi Oyuncu 5,9 0
Guernica 2016 Savaş Oyuncu 5,8 23
Musarañas 2014 Gerilim Oyuncu 6,7 23
Los amantes pasajeros
Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Oyuncu 5,6 6
Las brujas de Zugarramurdi
Cadılar
2013 Komedi Oyuncu 6,4 23
El cuerpo
Ceset
2012 Gerilim Oyuncu 7,6 153

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)