Hugh Jackman
Hugh Jackman
  • Gerçek İsmi:  Hugh Michael Jackman
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Sydney, New South Wales, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  12.10.1968 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.89 m

Hugh Michael Jackman (d. 12 Ekim 1968, Sidney) Avustralyalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Jackman, X-Men film serisinde Wolverine'i canlandırmıştır.
Hugh Jackman Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Missing Link 2019 Animasyon Oyuncu 6,8 0
The Front Runner
Baş Aday
2018 Biyografi Oyuncu 6,4 1
The Greatest Showman
Muhteşem Showman
2017 Müzik Oyuncu 7,6 65
Logan 2017 Aksiyon Oyuncu 8,1 244
Eddie the Eagle
Kartal Eddie
2016 Spor Oyuncu 7,4 183
Pan 2015 Macera Oyuncu 5,8 295
Chappie 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 995
That Sugar Film 2014 Belgesel Oyuncu 7,4 11
X-Men: Days of Future Past
X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Fantastik Oyuncu 8,0 2220
Prisoners
Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8,1 298
The Wolverine 2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1781
Rise of the Guardians
Efsane Beşli
2012 Animasyon Oyuncu 7,3 19
Les Misérables
Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7,6 222
Butter
Tereyağı
2011 Komedi Oyuncu 6,2 14
Real Steel
Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7,1 561
X-Men Origins: Wolverine
X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 2852
Scoop 2006 Gizem Oyuncu 6,7 2
Flushed Away
Fare Şehri
2006 Animasyon Oyuncu 6,6 295
The Fountain
Kaynak
2006 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 146
The Prestige
Prestij
2006 Gizem Oyuncu 8,5 1794
X-Men: The Last Stand
X-Men: Son Direniş
2006 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1509
Van Helsing 2004 Korku Oyuncu 6,1 555
X2
X-Men 2
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 1709
Kate & Leopold
Büyülü Çift
2001 Romantik Oyuncu 6,4 70
Swordfish
Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Oyuncu 6,5 126
X-Men 2000 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 758

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)