Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
  • Gerçek İsmi:  Hailee Puring Steinfeld
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Tarzana, Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.12.1996 (23 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.73 m

Hailee Steinfeld Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bumblebee 2018 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 71
Spider-Man: Into the Spider-Verse
Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 Animasyon Oyuncu 8,7 87
Pitch Perfect 3 2017 Komedi Oyuncu 5,9 16
The Edge of Seventeen
17'nin Kıyısında
2016 Komedi Oyuncu 7,4 100
Term Life
Vadeli Hayat
2016 Suç Oyuncu 5,5 25
Barely Lethal
Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Komedi Oyuncu 5,4 105
Pitch Perfect 2 2015 Komedi Oyuncu 6,4 337
The Keeping Room 2014 Dram Oyuncu 6,0 7
3 Days to Kill
Son Üç Gün
2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 140
Begin Again 2013 Müzik Oyuncu 7,4 262
Ender's Game
Uzay Oyunları
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 308
True Grit
İz Peşinde
2010 Western Oyuncu 7,6 69

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)