Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Gus Van Sant
Gus Van Sant
  • Gerçek İsmi:  Gus Greene Van Sant Junior
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Louisville, Kentucky, ABD
  • Doğum Tarihi:  24.07.1952 (67 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.75 m

Gus Van Sant (d. 24 Temmuz 1952). ABD'li yönetmen, müzisyen ve senaryo yazarı. Şu anda Portland, Oregon, ABD'de yaşamaktadır.
Gus Van Sant Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 Biyografi Yönetmen 6,9 2
The Sea of Trees 2015 Dram Yönetmen 6,0 35
Promised Land
Kayıp Umutlar
2012 Dram Yönetmen 6,6 7
Restless
Senin İçin
2011 Romantik Yönetmen 6,8 15
Finding Forrester
Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Yönetmen 7,3 4
Good Will Hunting
Can Dostum
1997 Dram Yönetmen 8,3 339
My Own Private Idaho
Benim Güzel Idahom
1991 Dram Yönetmen 7,1 2

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)