Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Gillian Jacobs
Gillian Jacobs
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.10.1982 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.63 m

Gillian Jacobs Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Don't Think Twice
İki Kere Düşünme
2016 Komedi Oyuncu 6,8 2
Brother Nature 2016 Komedi Oyuncu 4,7 0
No Way Jose 2015 Komedi Oyuncu 4,5 2
Visions 2015 Korku Oyuncu 5,3 75
Hot Tub Time Machine 2
Jakuzi Ekspres 2
2015 Komedi Oyuncu 5,1 181
Life Partners 2014 Romantik Oyuncu 6,2 46
Walk of Shame
Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6,0 277

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)