Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Garrett Hedlund
Garrett Hedlund
  • Gerçek İsmi:  Garrett John Hedlund
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Roseau, Minnesota, ABD
  • Doğum Tarihi:  02.09.1984 (35 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.89 m

Garrett Hedlund Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Triple Frontier 2019 Aksiyon Oyuncu 7,6 27
Mudbound
Savaştan Sonra
2017 Dram Oyuncu 7,4 11
Billy Lynn's Long Halftime Walk
Bana Kahraman Olduğumu Söyledi
2016 Dram Oyuncu 6,3 13
Mojave 2015 Gerilim Oyuncu 5,2 12
Pan 2015 Macera Oyuncu 5,8 295
Unbroken
Boyun Eğmez
2014 Biyografi Oyuncu 7,2 358
Lullaby 2014 Dram Oyuncu 6,2 35
On the Road
Yolda
2012 Macera Oyuncu 6,1 83
TRON: Legacy
Tron Efsanesi
2010 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 20
Eragon 2006 Fantastik Oyuncu 5,1 319
Four Brothers
Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6,9 13

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)