Friz Freleng
Friz Freleng
  • Gerçek İsmi:  Isadore Freleng
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Animasyon
  • Doğum Yeri:  Kansas City, Missouri, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.08.1905 (114 yıl önce)
  • Ölüm Tarihi:  26.05.1995 (24 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Friz Freleng Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Daffy Duck's Movie: Fantastic Island
Daffy Duck: Hayal Adası
1983 Animasyon Yönetmen 7,0 2
Daffy Duck's Movie: Fantastic Island
Daffy Duck: Hayal Adası
1983 Animasyon Oyuncu 7,0 2
Bugs Bunny's 3rd Movie: 1001 Rabbit Tales
Bugs Bunny: 1001 Tavşan Masalı
1982 Animasyon Yönetmen 7,1 3
Bugs Bunny's 3rd Movie: 1001 Rabbit Tales
Bugs Bunny: 1001 Tavşan Masalı
1982 Animasyon Oyuncu 7,1 3
Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Movie
Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Filmi
1981 Animasyon Yönetmen 7,2 4
Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Movie
Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Filmi
1981 Animasyon Oyuncu 7,2 4

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)