Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Frank Welker
Frank Welker
  • Gerçek İsmi:  Franklin W. Welker
  • Mesleği:  Oyuncu, Müzisyen, Sesler
  • Doğum Yeri:  Denver, Colorado, ABD
  • Doğum Tarihi:  12.03.1946 (73 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.73 m

Frank Welker Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost
Scooby Doo! ve 13'üncü Hayaletin Laneti
2019 Animasyon Oyuncu 6,7 5
Scooby-Doo! Shaggy's Showdown
Scooby-Doo! Shaggy'ın Başı Belada
2017 Animasyon Oyuncu 6,8 67
Scooby-Doo! Moon Monster Madness 2015 Animasyon Oyuncu 6,7 3
Big Top Scooby-Doo!
Scooby-Doo! Sirk Macerası
2012 Animasyon Oyuncu 7,0 0
Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
Scooby-Doo! Mavi Şahinin Maskesi
2012 Animasyon Oyuncu 6,9 38
Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur 2011 Animasyon Oyuncu 6,8 60
Garfield Gets Real
Garfield Geri Dönüyor
2007 Animasyon Oyuncu 4,6 0
The Road to El Dorado
El Dorado Yolu
2000 Animasyon Oyuncu 6,9 74
Aladdin
Alaaddin
1992 Animasyon Oyuncu 8,0 1
Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Movie
Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Filmi
1981 Animasyon Oyuncu 7,2 5

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)