Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Fares Fares
Fares Fares
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Lebanon
  • Doğum Tarihi:  29.04.1973 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.86 m

Fares Fares Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Journal 64 2018 Suç Oyuncu 7,7 17
The Nile Hilton Incident
Kahire Sırları
2017 Suç Oyuncu 6,8 6
The Commune
Komün
2016 Dram Oyuncu 6,4 1
Flaskepost fra P
İnancın Tuzağı
2016 Gerilim Oyuncu 7,0 23
Child 44
44. Çocuk
2015 Gerilim Oyuncu 6,5 127
Fasandræberne
Sülün Katilleri
2014 Suç Oyuncu 7,1 100
Kvinden i buret
Kafesteki Kadın
2013 Suç Oyuncu 7,2 103

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)