Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood
  • Gerçek İsmi:  Evan Rachael Wood
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Raleigh, North Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  06.09.1987 (32 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.70 m

Evan Rachel Wood Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Into the Forest
Ormana Doğru
2015 Dram Oyuncu 5,9 115
Strange Magic
Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Oyuncu 5,8 91
Barefoot 2014 Romantik Oyuncu 6,6 105
A Case of You
Aşka Dair
2013 Romantik Oyuncu 5,7 28
The Necessary Death of Charlie Countryman
Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Aksiyon Oyuncu 6,4 49
The Conspirator
Suikast
2010 Suç Oyuncu 6,9 9
The Wrestler
Şampiyon
2008 Spor Oyuncu 7,9 43
Across the Universe
Seni İstiyorum
2007 Müzik Oyuncu 7,4 2
King of California
Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Oyuncu 6,7 23
The Upside of Anger
Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Oyuncu 6,9 11
The Missing
Kayıp
2003 Western Oyuncu 6,5 4
Thirteen
On Üç
2003 Biyografi Oyuncu 6,8 175
Practical Magic
Aşkın Büyüsü
1998 Fantastik Oyuncu 6,2 39

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)