Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Emir Kusturica
Emir Kusturica
  • Mesleği:  Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Sarajevo, Bosna Hersek, Yugoslavya
  • Doğum Tarihi:  24.11.1954 (65 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.91 m

Emir Kusturica Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
On the Milky Road
Aşk ve Savaş
2016 Dram Oyuncu, Yönetmen 6,5 1
On the Milky Road
Aşk ve Savaş
2016 Dram Oyuncu 6,5 1
Au bonheur des ogres
Günah Keçisi
2013 Dram Oyuncu 6,3 1
Crna macka, beli macor
Kara Kedi Ak Kedi
1998 Komedi Yönetmen 8,1 1
Underground
Yeraltı
1995 Komedi Yönetmen 8,1 1
Arizona Dream
Arizona Rüyası
1993 Fantastik Yönetmen 7,4 36
Dom za vesanje
Çingeneler Zamanı
1988 Dram Yönetmen 8,3 68

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)