Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Elizabeth Debicki
Elizabeth Debicki
  • Mesleği:  Aktris

Elizabeth Debicki Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Widows
Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 7,2 10
The Tale
Öykü
2018 Dram Oyuncu 7,2 2
Peter Rabbit
Tavşan Peter
2018 Animasyon Oyuncu 6,6 8
The Cloverfield Paradox
Cloverfield Paradoksu
2018 Bilim Kurgu Oyuncu 5,6 11
The Man from U.N.C.L.E.
Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7,3 333
The Great Gatsby
Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7,3 527

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)