Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Elizabeth Banks
Elizabeth Banks
  • Gerçek İsmi:  Elizabeth Maresal Mitchell
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Pittsfield, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  10.02.1974 (45 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.65 m

Elizabeth Banks Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Brightburn 2019 Bilim Kurgu Oyuncu 6,4 10
The Lego Movie 2: The Second Part
Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6,8 8
The Happytime Murders
Edepsiz Kuklalar
2018 Komedi Oyuncu 5,3 2
Pitch Perfect 3 2017 Komedi Oyuncu 5,8 17
Power Rangers 2017 Aksiyon Oyuncu 6,0 74
Pitch Perfect 2 2015 Komedi Yönetmen 6,4 337
Love & Mercy
Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7,4 23
Every Secret Thing
Sır Peşinde
2014 Suç Oyuncu 6,1 32
Little Accidents 2014 Dram Oyuncu 5,8 8
Walk of Shame
Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6,0 277
The Lego Movie
Lego Filmi
2014 Animasyon Oyuncu 7,8 459
The Hunger Games: Catching Fire
Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Aksiyon Oyuncu 7,5 1359
People Like Us
Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Oyuncu 7,1 22
What to Expect When You're Expecting
Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Oyuncu 5,7 71
The Details 2011 Komedi Oyuncu 6,1 16
Our Idiot Brother
Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Oyuncu 6,4 15
The Next Three Days
Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7,4 129
The Uninvited
Davetsiz
2009 Korku Oyuncu 6,4 133
Zack and Miri Make a Porno
Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Oyuncu 6,6 8
Meet Dave
Bir Çılgının İçinde
2008 Aile Oyuncu 5,0 254
Invincible
Yenilmez
2006 Spor Oyuncu 7,1 172
The 40 Year Old Virgin
40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu 7,1 3

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)