Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Eddie Marsan
Eddie Marsan
  • Gerçek İsmi:  Edward Maurice Charles Marsan
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Stepney, London, England, İngiltere
  • Boyu:  1.74 m

Eddie Marsan Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Professor and the Madman
Deli ve Dahi
2019 Gizem Oyuncu 7,5 30
Vice 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 7
Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House 2017 Biyografi Oyuncu 6,4 5
Atomic Blonde
Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Oyuncu 6,7 78
The Limehouse Golem 2016 Gerilim Oyuncu 6,3 9
The Exception
İstisna
2016 Dram Oyuncu 6,8 11
Concussion
Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7,1 127
A Brilliant Young Mind 2014 Dram Oyuncu 7,2 64
God's Pocket 2014 Suç Oyuncu 6,1 11
Jack the Giant Slayer
Dev Avcısı Jack
2013 Fantastik Oyuncu 6,3 273
Tyrannosaur
Tiranozor
2011 Dram Oyuncu 7,6 5
The Disappearance of Alice Creed
Alice Creed Kayboldu
2009 Suç Oyuncu 6,7 5
Sherlock Holmes 2009 Aksiyon Oyuncu 7,6 2939
Hancock 2008 Fantastik Oyuncu 6,4 581
I Want Candy
Şeker Kız Candy
2007 Komedi Oyuncu 5,4 29
The Illusionist
Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7,6 214

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)