Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Dexter Fletcher
Dexter Fletcher
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  North London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  31.01.1966 (53 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.68 m

Dexter Fletcher Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bohemian Rhapsody 2018 Biyografi Yönetmen 8,3 122
Terminal 2018 Suç Oyuncu 5,3 21
Eddie the Eagle
Kartal Eddie
2016 Spor Yönetmen 7,4 183
Wild Bill 2011 Dram Yönetmen 7,2 4
Doom 2005 Bilim Kurgu Oyuncu 5,2 72
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Suç Oyuncu 8,2 305

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)