Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Darren Aronofsky
Darren Aronofsky
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Brooklyn, New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  12.02.1969 (50 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.83 m

Darren Aronofsky, (d. 12 Şubat 1969, Brooklyn - New York).Yahudi asıllı ABD'li film yönetmeni ve senarist.
Darren Aronofsky Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Mother!
Anne!
2017 Gizem Yönetmen 6,6 22
Noah
Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Yönetmen 5,8 578
Black Swan
Siyah Kuğu
2010 Gerilim Yönetmen 8,0 38
The Wrestler
Şampiyon
2008 Spor Yönetmen 7,9 45
The Fountain
Kaynak
2006 Bilim Kurgu Yönetmen 7,3 145
Requiem for a Dream
Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Yönetmen 8,3 243

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)