Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Daniel Day-Lewis
Daniel Day-Lewis
  • Gerçek İsmi:  Daniel Michael Blake Day-Lewis
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Greenwich, London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  29.04.1957 (62 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.87 m

Daniel Michael Blake Day-Lewis (d. 29 Nisan 1957) Oscar ve BAFTA ödüllü İngiliz oyuncu. There Will Be Blood ve My Left Foot filmlerindeki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar almıştır.
Daniel Day-Lewis Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Phantom Thread 2017 Romantik Oyuncu 7,6 6
Lincoln 2012 Biyografi Oyuncu 7,4 74
Nine 2009 Dram Oyuncu 5,8 18
There Will Be Blood
Kan Dökülecek
2007 Dram Oyuncu 8,1 13
Gangs of New York
New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7,5 142
In the Name of the Father
Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu 8,1 40
The Last of the Mohicans
Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7,8 45
My Left Foot
Sol Ayağım
1989 Biyografi Oyuncu 7,9 6
The Bounty
Gemide İsyan
1984 Macera Oyuncu 7,1 0

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)