Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Dan Fogler
Dan Fogler
  • Gerçek İsmi:  Daniel Kevin Fogler
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Brooklyn, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.10.1976 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.70 m

Dan Fogler Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları
2018 Fantastik Oyuncu 6,8 102
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Fantastik Oyuncu 7,3 604
Free Birds
Kahraman İkili
2013 Animasyon Oyuncu 5,9 205
Scenic Route
Doğal Yol
2013 Gerilim Oyuncu 6,5 15
Mars Needs Moms
Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Oyuncu 5,4 0
Take Me Home Tonight
Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Oyuncu 6,3 31
Love Happens
Aşk Olur
2009 Romantik Oyuncu 5,7 42
Horton Hears a Who!
Horton
2008 Animasyon Oyuncu 6,8 6
Good Luck Chuck
İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Oyuncu 5,6 217

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)