Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Craig Sheffer
Craig Sheffer
  • Gerçek İsmi:  Craig Eric Sheffer
  • Mesleği:  Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  York, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  23.04.1960 (59 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.88 m

Craig Sheffer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Destruction: Los Angeles 2017 Aksiyon Oyuncu 5,3 4
Code of Honor 2016 Aksiyon Oyuncu 4,3 18
Hellraiser: Inferno
Hellraiser: Cehennem
2000 Korku Oyuncu 5,6 1
Fire in the Sky
Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Oyuncu 6,5 29
A River Runs Through It
Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Oyuncu 7,3 14

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)