Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Corey Johnson
Corey Johnson
  • Gerçek İsmi:  John Johnson
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  New Orleans, Louisiana, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.05.1961 (58 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.80 m

Corey Johnson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Hunter Killer
Katil Avcısı
2018 Aksiyon Oyuncu 6,7 13
The Titan 2018 Bilim Kurgu Oyuncu 4,8 4
Ex Machina 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 1555
Thick as Thieves
Son Oyun
2009 Suç Oyuncu 6,0 7
Universal Soldier: Regeneration
Evrenin Askerleri: Regenerasyon
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 5,2 0
The Fourth Kind
4. Tür
2009 Gerilim Oyuncu 5,9 103
The Contract
Kontrat
2006 Suç Oyuncu 5,7 20

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)