Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Common
Common
  • Gerçek İsmi:  Lonnie Rashid Lynn
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Chicago, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  13.03.1972 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.84 m

Common Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
All About Nina 2018 Komedi Oyuncu 5,8 0
Blue Night
Burada ve Şimdi
2018 Dram Oyuncu 4,4 0
The Hate U Give
Sessiz Kalma
2018 Dram Oyuncu 7,1 5
Hunter Killer
Katil Avcısı
2018 Aksiyon Oyuncu 6,7 13
Smallfoot
Küçük Ayak
2018 Animasyon Oyuncu 6,7 20
The Tale
Öykü
2018 Dram Oyuncu 7,2 2
Megan Leavey
Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7,1 16
John Wick: Chapter 2 2017 Aksiyon Oyuncu 7,5 226
Every Secret Thing
Sır Peşinde
2014 Suç Oyuncu 6,1 32
Now You See Me
Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7,3 3268
Movie 43
Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4,3 35
Date Night
Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6,3 96

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)