Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Clémence Poésy
Clémence Poésy
  • Gerçek İsmi:  Clemence Guichard
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Meudon, Hauts-de-Seine, Fransa
  • Doğum Tarihi:  29.10.1982 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.70 m

Clémence Poésy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Final Portrait
Son Portre
2017 Biyografi Oyuncu 6,3 2
Demain tout commence
İki Kişilik Aile
2016 Komedi Oyuncu 7,4 6
The Ones Below 2015 Gerilim Oyuncu 6,1 13
Mr. Morgan's Last Love
Son Aşk
2013 Dram Oyuncu 6,8 12
Lullaby for Pi
Pi İçin Ninni
2010 Dram Oyuncu 6,8 9

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)