Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Clea DuVall
Clea DuVall
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.09.1977 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.65 m

Clea DuVall Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Intervention 2016 Komedi Yönetmen 6,1 9
The Intervention 2016 Komedi Oyuncu 6,1 9
Jackie & Ryan 2014 Dram Oyuncu 5,8 11
The Grudge
Garez
2004 Korku Oyuncu 5,9 4
Ghosts of Mars
Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Oyuncu 4,9 0
Girl, Interrupted
Aklım Karıştı
1999 Biyografi Oyuncu 7,4 14
The Astronaut's Wife
Astronotun Karısı
1999 Gerilim Oyuncu 5,3 32

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)