Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır.
Christopher Eccleston
Christopher Eccleston
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Salford, Lancashire, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  16.02.1964 (55 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.83 m

Christopher Eccleston Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Dead in a Week: Or Your Money Back
Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade
2018 Komedi Oyuncu 6,3 1
Legend
Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7,0 569
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Fantastik Oyuncu 5,8 679
The Others
Diğerleri
2001 Gizem Oyuncu 7,6 160
Shallow Grave
Mezarını Derin Kaz
1994 Suç Oyuncu 7,3 8

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)