Chris Coy
Chris Coy
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Louisville, Kentucky, ABD
  • Doğum Tarihi:  01.05.1986 (33 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa

Chris Coy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Front Runner
Baş Aday
2018 Biyografi Oyuncu 6,4 1
The Barber 2014 Gerilim Oyuncu 5,9 16
Deliver Us from Evil
Bizi Kötüden Koru
2014 Gerilim Oyuncu 6,2 178
Kristy 2014 Korku Oyuncu 5,9 55
Hostel: Part III
Otel 3
2011 Korku Oyuncu 4,6 1

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)