Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Charlie Hunnam
Charlie Hunnam
  • Gerçek İsmi:  Charles Matthew Hunnam
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Newcastle, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  09.04.1980 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.85 m

Charlie Hunnam Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Triple Frontier 2019 Aksiyon Oyuncu 7,6 40
Papillon
Kelebek
2017 Suç Oyuncu 7,0 14
King Arthur: Legend of the Sword
Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6,8 149
The Lost City of Z
Kayıp Şehir Z
2016 Macera Oyuncu 6,6 16
Crimson Peak
Kızıl Tepe
2015 Gerilim Oyuncu 6,5 258
Pacific Rim
Pasifik Savaşı
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,9 753
Deadfall
Ölüme Doğru
2012 Suç Oyuncu 6,3 17
The Ledge
Hayatının Seçimi
2011 Dram Oyuncu 6,5 25
Hooligans
Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Oyuncu 7,5 200

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)