Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Bradley Cooper
Bradley Cooper
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Philadelphia, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  05.01.1975 (44 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.85 m

Bradley Cooper (d. 5 Ocak 1975, Philadelphia, Pennsylvania), ABD'li tiyatro, dizi ve sinema aktörü.
Bradley Cooper Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Avengers: Endgame
Avengers: Oyunun Sonu
2019 Aksiyon Oyuncu 0,0 11
The Mule 2018 Suç Oyuncu 7,1 10
A Star Is Born
Bir Yıldız Doğuyor
2018 Müzik Oyuncu, Yönetmen 8,1 55
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 159
10 Cloverfield Lane
Cloverfield Yolu No:10
2016 Gerilim Oyuncu 7,2 264
Burnt
Çok Pişmiş
2015 Dram Oyuncu 6,6 675
Joy 2015 Biyografi Oyuncu 6,6 284
Aloha 2015 Romantik Oyuncu 5,4 88
American Sniper
Keskin Nişancı
2014 Biyografi Oyuncu 7,3 1000
Guardians of the Galaxy
Galaksinin Koruyucuları
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 8,1 2136
Serena 2014 Dram Oyuncu 5,4 65
American Hustle
Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7,2 189
The Hangover Part III
Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5,8 1653
Silver Linings Playbook
Umut Işığım
2012 Komedi Oyuncu 7,7 392
The Words
Çalıntı Hayat
2012 Dram Oyuncu 7,1 144
Limitless
Limit Yok
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 1047
The Hangover Part II
Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Oyuncu 6,5 550
Valentine's Day
Sevgililer Günü
2010 Komedi Oyuncu 5,7 105
The A-Team
A Takımı
2010 Aksiyon Oyuncu 6,8 230
Case 39
39. Dosya
2009 Gerilim Oyuncu 6,2 79
All About Steve
Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu 4,8 17
New York, I Love You
Seni Seviyorum New York
2009 Romantik Oyuncu 6,3 24
He's Just Not That Into You
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Romantik Oyuncu 6,4 318
The Hangover
Felekten bir Gece
2009 Komedi Oyuncu 7,7 955
The Midnight Meat Train
Dehşet Treni
2008 Korku Oyuncu 6,1 2
Yes Man
Bay Evet
2008 Komedi Oyuncu 6,8 408
Failure to Launch
Düş Yakamızdan
2006 Romantik Oyuncu 5,6 7
Wedding Crashers
Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Oyuncu 7,0 89
Wet Hot American Summer
Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Oyuncu 6,7 3

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)