Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Bill Nighy
Bill Nighy
  • Gerçek İsmi:  William Francis Nighy
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Caterham, Surrey, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  12.12.1949 (70 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.88 m

William Francis Nighy (d. 12 Aralık 1949) Altın Küre ve BAFTA ödülü sahibi İngiliz oyuncu. Haziran 2004'de Akademi Ödülleri'ni dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) katılmak için davet almıştır. Love Actually, Underworld ve Karayip Korsanları gibi sinema filmlerindeki rolleriyle birlikte Gideon's Daughter (Altın Küre ödülü), The Girl in the Café (Altın Küre adaylığı), State of Play (BAFTA TV ödülü: En İyi Aktör) gibi TV filmleri ve dizileriyle tanınır.

Annesi aktris Diana Quick olan 1984 doğumlu Mary Nighy isimli oyuncu bir kızı vardır.
Bill Nighy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Pokemon Detective Pikachu
Pokemon Dedektif Pikachu
2019 Macera Oyuncu 6,9 27
The Bookshop
Sahaf
2017 Dram Oyuncu 6,5 1
Their Finest
Aşkın Çekimi
2016 Romantik Oyuncu 6,8 4
The Limehouse Golem 2016 Gerilim Oyuncu 6,3 9
Dad's Army 2016 Komedi Oyuncu 5,2 10
Norm of the North
Karlar Kralı Norm
2016 Animasyon Oyuncu 3,6 101
The Second Best Exotic Marigold Hotel
Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Romantik Oyuncu 6,6 16
I, Frankenstein
Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Fantastik Oyuncu 5,1 312
About Time
Zamanda Aşk
2013 Komedi Oyuncu 7,8 597
Rango 2011 Animasyon Oyuncu 7,2 136
Page Eight
Sayfa Sekiz
2011 Gizem Oyuncu 6,9 8
The Best Exotic Marigold Hotel
Hayatımın Tatili
2011 Dram Oyuncu 7,3 14
Wild Target
Sevgili Hedefim
2009 Komedi Oyuncu 6,8 35
G-Force 2009 Macera Oyuncu 5,1 86
Underworld: Rise of the Lycans
Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Fantastik Oyuncu 6,6 475
Valkyrie
Operasyon Valkyrie
2008 Savaş Oyuncu 7,1 315
Hot Fuzz
Sıkı Aynasızlar
2007 Komedi Oyuncu 7,9 102
Flushed Away
Fare Şehri
2006 Animasyon Oyuncu 6,6 295
Stormbreaker
Şimşekkıran
2006 Aile Oyuncu 5,1 85
Underworld: Evolution
Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Fantastik Oyuncu 6,7 419
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7,3 2248
I Capture the Castle
Kaleyi Fethetmek
2003 Romantik Oyuncu 7,0 1
Love Actually
Aşk Her Yerde
2003 Romantik Oyuncu 7,6 115
Underworld
Karanlıklar Ülkesi
2003 Fantastik Oyuncu 7,0 488

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)