Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Bill Duke
Bill Duke
  • Gerçek İsmi:  William Henry Duke Jr.
  • Mesleği:  Yönetmen, Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Poughkeepsie, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  26.02.1943 (76 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.94 m

Bill Duke Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
High Flying Bird 2019 Dram Oyuncu 6,5 2
Mandy 2018 Gerilim Oyuncu 6,6 13
Bad Country 2014 Suç Oyuncu 5,8 26
Payback: Straight Up 2006 Aksiyon Oyuncu 7,6 22
National Security
Bela İş Başında
2003 Komedi Oyuncu 5,6 198
Exit Wounds
Kurşun
2001 Aksiyon Oyuncu 5,5 32
Hoodlum
Gangsterler Diyarı
1997 Suç Yönetmen 6,3 0
Sister Act 2: Back in the Habit
Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Yönetmen 5,5 72
Bird on a Wire
Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Oyuncu 5,9 2
Action Jackson
Kızgın
1988 Aksiyon Oyuncu 5,3 4
Predator
Av
1987 Aksiyon Oyuncu 7,8 128

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)