Bel Powley
Bel Powley
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  07.03.1992 (27 yıl önce)
  • Burcu:  Balık

Bel Powley Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
White Boy Rick 2018 Suç Oyuncu 6,5 6
Ashes in the Snow
Kardaki Küller
2018 Tarihi Oyuncu 7,3 4
Wildling
Yabani
2018 Fantastik Oyuncu 5,5 9
Mary Shelley 2017 Biyografi Oyuncu 6,4 2
Carrie Pilby 2016 Komedi Oyuncu 6,6 4
A Royal Night Out
Kaçak Prenses
2015 Dram Oyuncu 6,5 17
The Diary of a Teenage Girl
Genç Bir Kızın Günlüğü
2015 Dram Oyuncu 6,9 48

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)